piatok 13. mája 2016

Winston: Agent Tichá labka

Pojinko odporúča



Winston: Agent Tichá labka - Frauke Scheunemannová

 

 V Pojinkovej knižničke sa poslednú dobu roztrhlo vrece s pokračovaniami. A to je len dobre. Veď čo je horšie, než nedokončená séria?! Možno si ešte spomínate na extravagantného kocúra Winstona, ktorý rozrieši každú záhadu a vyrieši každý problém. A snáď aj na jeho kamarátku Kiru. Och, nie, nie, Kira nie je mačka, je to dievča vo vašom veku. A náramne si obaja padli do oka a vytvorili podarenú dvojicu. Pojinko si úvodný diel okamžite zamiloval, a tak ho veľmi potešilo, keď vyšlo pokračovanie.
Opäť sa v ňom stretneme s Kirou a (samozrejme) Winstonom. Winston ašpiruje na najlepšieho mačacieho detektíva, čo detektíva, ale tajného agenta, akéhosi Jamesa Bonda so štyrmi nohami ;)

Keď je unesená Kirina spolužiačka, a polícia je bezradná, prípadu sa ujme sám Winston. A ako výstižne, a zároveň vtipne oznamuje text na knižnom obale (dovolím si ho citovať): "V pátraní mu (kocúrovi Winstonovi pozn. Pojinko) pomáhajú mačky z dvora, ruská babuška a jeho neomylný inštinkt!"
Podobne ako v prvom dieli, tak aj teraz, vás čaká vzrušujúca a zábavná zmes napätia a humoru. A to sú práve tie zložky, ktoré by mala obsahovať dobrá a pútavo napísaná knižka. Veď presne takáto aj je :) 


info:
vydal: Albatros, 2016
počet strán: 224
klasický formát, pevná väzba
veková hranica: 12+
pre dievčatá

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára