sobota 16. januára 2016

Od pravekých lovcov k barbarom

Pojinko odporúča




Od pravekých lovcov k barbarom - kolektív autorov


Pokračujme aj ďalej vo vzdelávaní. Začali sme prírodovedou: viď. náše posledné stretnutie - Hávedník. A pokračujme dejepisom. Nebojte nič! Pojinko nie je žiaden učiteľ a táto úžasná kniha nie je nijaká suchárska učebnica. Ak Vás zaujíma história, alebo ak aj nie, ale chcete jej dať šancu..., tak skúste nakuknúť do tejto perfišnej knižky.
Je úžasne, suprovo, bombasticky ilustrovaná (nádherné kresby nájdete na každej strane) a text Vás nebude nudiť ani chvíľočku. Dozviete sa veľa nových vecičiek, ktoré sú podané tak, že budete mať pocit akoby ste sa preniesli v čase a lovili s pravekými ľuďmi, bojovali s Galmi či sa vydávali na ďaleké plavby s Vikingami. Presne o nich naša kniha pojednáva. Je rozdelená na tri časti a každá sa venuje jednej z tém. Dozvieme sa veľa o ťažkom živote lovcov doby kamennej, zúčastníme sa bojovej výpravy Galov (známi sú aj ako Kelti) a nakoniec sa bližšie prizrieme legendárnym objaviteľom a dobyvateľom zo severu.
A poteším Vás - nie je to žiadna klasická encyklopédia s akými ste už určite veľa ráz stretli a sotva Vás dokážu prekvapiť. Čakajú na Vás mapy, príbehy, detailné nákresy... a omnoho viac!

Poďte sa s Pojinkom vydať na dobrodružnú výpravu do dávnoveku!


ukážka:






info:
ilustrácie: viacerí autori
vydal: Perfekt, 2007
počet strán: 186
trošku väčší formát, pevná väzba
veková hranica: 12+
pre chlapcov aj dievčatá

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára