utorok 18. apríla 2017

Kreatívna Veľká noc

Pojinkova téma:


Kreatívna Veľká noc



Pojinkovi sa dostala do rúk (teda pod telíčko) pôvabná knižočka, ktorú ocenia predovšetkým malí umelci. Volá sa:

50 vecí, ktoré si môžeš vyrobiť na Veľkú noc

a ako už z názvu vyplýva, obsahuje presne päťdesiat tipov, trikov, rád a fintičiek na rozličné veľkonočné témy. Budeme maľovať, vystrihovať a lepiť.
Takto si môžete skrášliť detskú izbičku, alebo ozdobiť rovno celý byt/dom. To už záleží na Vašej šikovnosti, odhodlanosti alebo naopak lenivosti :D Prípadne môžte takto vyrobenými ozdôbkami, doplnkami a darčekmi potešiť svojich blízkych. Rodičov či kamarátov. A tých menej trpezlivých a menej šikovných... Ako je napríklad červík Pojinko, ktorý sa vyhovára na to, že nemá ruky, a tak nemôže nič vyrábať!
Ale nebojte sa, nie sú to zložité návody. Ide tu v prvom rade o vynikajúci nápad, ktorý sa dá zakaždým zrealizovať pomerne jednoducho. A v knižke máte všetko detailne opísané. Tak aby si každý mohol užiť pekné a kreatívne chvíle a netrápil sa.

Vypichnem len niektoré: ako vytvoriť blahopriania s kuriatkami, ako zdobiť vajíčka úplne jednoduchou a novou metódou, ako si dotvoriť maľované zajačiky pomocou odtlačkov prstov, alebo ako si vyrobiť nápaditú veľkonočnú girlandu...

a prinášam aj ukážku (sekundujú mi moji kamaráti psíkovia Placinko a Placúšik, ktorí sú veľmi zruční):







info:
vydal: Svojtka, 2012
počet strán: 103
menší formát, pevná väzba
veková hranica: 8+
Pojinko zo skúseností vie, že dievčatá sú veľmi šikovné a baví ich všeličo vyrábať, pre ne je knižka ako stvorená, ale hádam zaujme aj chlapcov

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára